SMSΔΙΑΦΟΡΑ

Μια «παλιοπαρέα» από Aston Martin αξίας 80 εκατομμυρίων ευρώ! [vid]

Στο παραπάνω υπέροχο βίντεο φαίνονται μερικά από τα ιστορικά μοντέλα της Aston Martin να κάνουν διάφορα κόλπα σε έναν ειδικό χώρο του νέου εργοστασίου της βρετανικής φίρμας…

Στην πρώην αεροπορική βάση κοντά στο St Athan της Ουαλίας χτίζεται το νέο εργοστάσιο της Aston Martin, το οποίο όταν ολοκληρωθεί, εκεί θα παράγονται διάφορα μοντέλα όπως το νέο SUV με την ονομασία DBX και η επόμενη Lagonda. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο θα κατασκευάζονται περίπου 7.000 αυτοκίνητα το χρόνο, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνεται η Valkyrie (το hypercar σε συνεργασία με την Red Bull) με την σούπερ αεροδυναμική, ισχύ στα 850 άλογα και απόβαρο μόλις στα 850 κιλά.

Τώρα, οι άνθρωποι της βρετανικής φίρμας είχαν μία… παιδική ιδέα, να φέρουν μερικά ιστορικά τους μοντέλα στον άδειο χώρο του εργοστασίου και να αρχίσουν το παιχνίδι ντριφτάροντας και κάνοντας σβουρίδια. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 28 σούπερ Aston Martin Martin (από μία DB5 και διάφορες DB των τελευταίων ετών, έως και σύγχρονα μοντέλα όπως η One-77 και η Vulcan), ενώ στο βίντεο βλέπουμε τους οδηγούς του WEC, Darren Turner και Nicki Thim, μαζί με τον αρχιμηχανικό της εταιρίας Matt Becker, να οδηγούν και μερικά κλασικά προπολεμικά μοντέλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!