NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο ρεκόρ σούζας από… Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη! [vid]

Ο Abe είχε ως στόχο να ξεπεράσει με σούζα τα 600 χιλιόμετρα, αλλά μετά από 13 ολόκληρες ώρες στην σέλα, άρχισε να κουράζεται… οπότε σταμάτησε στα 500!

Ο 33χρονος Masaru Abe είναι γνωστός στην Ιαπωνία ως οδηγός stunt, αλλά κατάφερε να γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο και να μπει στο βιβλίο Guinness αφού με ένα σκουτεράκι Yamaha έκανε την μακρύτερη σε απόσταση σούζα στον κόσμο! Το ρεκόρ έγινε στην πίστα Kawaguchi Auto Race, βόρεια του Τόκιο, ξεπερνώντας το προηγούμενο που είχε γίνει πριν από 25 χρόνια(!) και ήταν στα μόλις 330 χιλιόμετρα.

Τώρα, αν αναρωτιέστε πως κατάφερνε να ανεφοδιάζεται με καύσιμο μπορείτε να δείτε στο βίντεο την ομάδα υποστήριξης να του παρέχει το απαραίτητο καύσιμο, με τον Abe να «γεμίζει» (μέσα από μια ειδική κατασκευή στο τιμόνι) το ρεζερβουάρ του λες και είναι σταματημένος. Πάντως, στο τέλος της προσπάθειάς του ο Abe δήλωσε πως μετά την σούζα που κράτησε 13 ολόκληρες ώρες ήταν τόσο εξαντλημένος από την κούραση, όσο ποτέ άλλοτε στην ζωή του.

Ε, όπως και να το κάνουμε σούζα από Αθήνα έως την Θεσσαλονίκη δεν είναι δα και κάτι που μπορούν να κάνουν πολλοί… Ενημερωτικά να πούμε πως η σούζα με την μεγαλύτερη ταχύτητα (343 χλμ./ώρα) έγινε πέρυσι από τον Ολλανδό Egbert van Popta και μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!