NEASMS

Η Ford ετοιμάζει ηλεκτροκίνητο crossover με περίπου 500 χιλιόμετρα αυτονομίας

Η αμερικανική εταιρία προγραμματίζει για το 2020 ένα crossover που θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Tesla Model Y και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει μία αυτονομία στα περίπου 500 χιλιόμετρα…

Σε συνέντευξη που έδωσε στο yahoo ο υπεύθυνος τεχνολογίας στην Ford, ο Raj Nair, δήλωσε πως εκτός από την χαμηλή τιμή το επερχόμενο CUV (Crossover Utility Vehicle) θα έχει μια εντυπωσιακή αυτονομία στα τουλάχιστον 300 μίλια. Η Tesla έχει ανακοινώσει το λανσάρισμα του Model Y, αλλά δίχως να έχει γνωστοποιήσει περαιτέρω πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

«Εμείς πάντοτε θέλουμε τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν κάποια θέματα σχετικά με το κόστος των ηλεκτροκίνητων οχημάτων που πρέπει να λύσουμε. Όσο μεγαλύτερη διείσδυση έχουμε, τόσο καλύτερη οικονομία κλίμακας θα πετύχουμε» είπε ο Nair. Η Ford έχει επενδύσει 4,5 δισεκατομμύρια στην ηλεκτροϋβριδική τεχνολογία που μελλοντικά περιλαμβάνει αντίστοιχες εκδόσεις από το F-150 έως το Mustang.  

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!