ΔΙΑΦΟΡΑ

Οκτώ Κινέζοι αστυνομικοί εναντίον ενός οδηγού [vid]

Όπως βλέπουμε ένα αυτοκίνητο στους δρόμους μίας πόλης στην Κίνα καταδιώκεται από αστυνομικούς και παγιδεύεται σε ένα στενό…

Παρ’ όλα αυτά ο οδηγός φαίνεται αποφασισμένος να μην υποκύψει και αρχίζει τα εμπρός-πίσω προσπαθώντας να ξεφύγει. Ο δρόμος όμως είναι πολύ στενός και οι 8 αστυνομικοί που τον έχουν περικυκλώσει κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν να τον σταματήσουν.

Όμως αυτός επιμένει μέχρι τελικής πτώσεως η οποία προκύπτει όταν μετά από μία δυνατή σύγκρουση ανοίγει ο αερόσακος και οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο.

Φανταστείτε αυτή την σκηνή σε αμερικάνικο έδαφος και με έναν-δυο αστυνομικούς των ΗΠΑ. Το βίντεο θα ήταν διάρκειας μόλις 5-6 δευτερολέπτων και ο οδηγός θα είχε ήδη αποδημήσει στον δημιουργό του. Οι Κινέζοι πάντως φαίνεται να έχουν άλλη μέθοδο…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!