ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόσο θα πωληθεί το Rolex Daytona του Paul Newman;

Το Rolex Cosmograph Daytona είναι ένα κομψοτέχνημα χρονογράφου που παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν το φορούσε ένα σούπερ σταρ όπως ο Paul Newman…

Πρόκειται για ένα ρολόι για το οποίο ο χρόνος ξεκίνησε να «τρέχει» το 1969 όταν η σύζυγος του Newman του το δώρισε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Winning», με την χάραξη στην πίσω πλάκα «Drive Carefully, Me». Τόσο ως ηθοποιός όσο και ως οδηγός αγώνων για πάρα πολλά χρόνια, ο Newman φορούσε το ρολόι αυτό σα να ήταν κάτι σαν φυλαχτό. Μάλιστα, το φορούσε συνεχώς, ακόμη και στην διάσημη συμμετοχή του το 1979 στις 24 ώρες του Le Mans.

Μετά από πέντε χρόνια ο Newman δώρισε το ρολόι του στον φίλο της κόρης του, τον James Cox, για να τον ευχαριστήσει για την βοήθεια που πρόσφερε στην επισκευή κάποιων κατοικιών στο Κονέκτικατ. Ο Cox φύλαξε το ιστορικό ρολόι μέχρι σήμερα και αφού ρώτησε την κόρη του Newman το έδωσε για δημοπρασία που έγινε στις 26 Οκτωβρίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!