NEA

Επίσημα το νέο KIA Stonic – Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα [upd]

Το KIA Stonic μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το Hyundai Kona και θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά τον ερχόμενο Οκτώβριο…

Μία πρόωρη διαρροή επίσπευσε την επίσημη παρουσίαση και αποκάλυψη των φωτογρταφιών που δείχνουν το νέο και μικρότερο SUV της κορεατικής μάρκας. Όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα όμορφο αμάξωμα με τη νέα μάσκα της μάρκας να δείχνει ισορροπημένη δίχως σχεδιαστικές ακρότητες. Οι διαστάσεις αναμένονται στα ίδια περίπου επίπεδα με του Kona, οπότε το μήκος θα είναι περίπου στα 4,2 μέτρα με το μεταξόνιο στα 2,6 μέτρα.

Γενικότερα το στιλ του αμαξώματος είναι πιο νεανικό με το Stonic να προσφέρει δεκάδες επιλογές customizing σε ότι αφορά τα χρώματα του αμαξώματος, της οροφής ακόμα και των καθρεπτών. Στο εσωτερικό υπάρχει η ίδια άποψη με του Hyundai, με την υπερυψωμένη οθόνη αφής, ενώ υπάρχει ένας πιο χαριτωμένος τόνος έχοντας αρκετά στοιχεία χρώματος στο ταμπλό και τον διάκοσμο.

Το νέο KIA Stonic θα λανσαριστεί στην τρικύλινδρη έκδοση με τον κινητήρα 1.0 T-GDI με 120 άλογα (ο ατμοσφαιρικός 1.6 βενζίνης με 115 και 136 άλογα, όπως και ο τούρμπο των 1,6 λίτρων βενζίνης με 175 άλογα δεν θα διατεθούν στην Ελλάδα). Στην βάση θα βρίσκονται οι ατμοσφαιρικές εκδόσεις στα 1,2 λίτρα (86 PS) και 1,4 λίτρα (100 PS), ενώ αργότερα το 2018 στην γκάμα θα ενσωματωθεί και ένας νέος ντίζελ στα 1.600 κ.εκ. με 110 ίππους. Η οδηγική παρουσίαση του Stonic στον Τύπο θα γίνει τον Σεπτέμβριο, όπως και η παγκόσμια πρεμιέρα του στο κοινό, στην Φρανκφούρτη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!