NEA

Το πρώτο teaser από το BMW i8 Roadster [vid]

Εξίσου άγνωστο παραμένει το πότε θα παρουσιαστεί, με την Φρανκφούρτη να μοιάζει η πιο πιθανή εκδοχή, και η παραγωγή της να ξεκινά στις αρχές του 2018…

Όσο για την τιμή της αναμένεται και εδώ να υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση της τάξης του 10% σε σύγκριση με την κλειστή, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε κάμπριο. Τώρα, απ’ όσο μπορούμε να διακρίνουμε από τις εικόνες, η οροφή μάλλον θα είναι υφασμάτινη, κάτι που συμφωνεί και με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το κλειστό μοντέλο, εκτός βέβαια από την ενσωμάτωση κάποιας μορφής ασφάλειας στα προσκέφαλα των επιβατών για την περίπτωση ανατροπής.

Η λογική λέει ότι η i8 Roadster θα βασίζεται πάνω στην ανανεωμένη i8. Οι πληροφορίες προς το παρόν κάνουν λόγο για ιπποδύναμη που θα βρίσκεται κοντά στα 370 άλογα, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα βέβαιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ανανεωμένη i8 θα έχει μεγαλύτερες μπαταρίες έτσι ώστε να εξασφαλίζει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!