NEA

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο για το νέο Subaru Impreza

To πανευρωπαϊκό ντεμπούτο για το νέο Impreza θα γίνει στην Φρανκφούρτη με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τα τέλη του έτους…

To νέο Impreza θα έχει τεχνολογίες αιχμής που θα περιλαμβάνει το σύνολο του EyeSight (με Adaptive Cruise Control, Automatic Pre-Collision Braking και Lane Departure μαζί με Lane Keep Assist λειτουργία ως στάνταρ), ενώ η δεδομένη τετρακίνηση Symmetrical All-Wheel Drive θα συνδυάζεται με τους boxer κινητήρες (στην Αμερική ο μικρότερος κινητήρας είναι δίλιτρος).

Το νέο Impreza θα βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα, η οποία είναι κατά 70% πιο στιβαρή από την προηγούμενη, ενώ μπορεί να απορροφήσει έως και 40% περισσότερες δυνάμεις στη περίπτωση σύγκρουσης. Επίσης, η Subaru υποστηρίζει ότι έχει βελτιώσει σημαντικά την ανάρτηση και έχει κατεβάσει ακόμα περισσότερο το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου (κάτι που χαρακτηρίζει γενικά τα Subaru).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!