SMSΔΙΑΦΟΡΑ

Μπορεί μία Lamborghini Gallardo να πάρει κοτσαδόρο;

Ένας ιδιοκτήτης μιας Gallardo στην Ολλανδία ανακάλυψε τον τρόπο ώστε να μην στερηθεί την πρακτικότητα ενός κανονικού αυτοκινήτου παρά την επιλογή ενός διθέσιου (και μάλιστα ανοιχτού) supercar…

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, προχώρησε στην ιδιοκατασκευή ενός… τρέιλερ το οποίο αυξάνει εκθετικά τις μεταφορικές ικανότητες του αυτοκινήτου. Έτσι ο άνθρωπός μας έχει στην διάθεσή του ένα πανέμορφο υπεραυτοκίνητο αλλά την ίδια στιγμή δεν στερείται και τα απαραίτητα όταν χρειαστεί να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι.

Η συγκεκριμένη Lambo εντοπίστηκε σε μία μικρή πόλη της Ολλανδίας ονόματι Zeewolde και όπως είναι φυσικό η εικόνα μιας Gallardo με τρέιλερ είναι πιο παράξενη και τραβάει περισσότερο τα βλέματα από το αυτοκίνητο μόνο του. Πολύ δε περισσότερο όταν το τρέιλερ είναι πάρα πολύ όμορφα φτιαγμένο και έχει και τα χρώματα του αυτοκινήτου.

Τώρα αν ο ιδιοκτήτης μιας Gallardo LP560-4 Spyder με το 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα, μπορεί να σέρνει πίσω του ένα τρέιλερ (έστω και με μεγάλες ποσότητες στιλ) και δεν έχει λεφτά να πάρει ένα βανάκι, είναι βέβαια ένα ερώτημα, αλλά περί ορέξεως δεν μας πέφτει και λόγος. Από την άλλη αποδεικνύει πως όταν κανείς αγοράζει ένα supercar υπάρχουν λύσεις ακόμη και για να φέρνει τενεκέδες λάδι από το χωριό…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!