NEA

Ελαφρύτερο και τουρμπάτο το νέο Suzuki Swift Sport

Μία πρώτη γεύση από το top Swift έδωσαν οι Ιάπωνες δίνοντας μία πρώτη επίσημη φωτογραφία πριν την πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

Πέρα από την φωτογραφία που δείχνει την αναμενόμενα σπορ οπτικά αναβάθμιση του μοντέλου, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το τι θα υπάρχει κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Πάντως οι φήμες δεν μιλούν τόσο για τον 1.0 Boosterjet, αλλά για τον ισχυρότερο 1.4 Boosterjet που προέρχεται από το Vitara και αποδίδει 140 άλογα και 220 Νm ροπής.

Μάλιστα στην περίπτωση του Swift Sport τα νούμερα αυτά αναμένονται αυξημένα, σε αντίθεση με το βάρος που θα πέσει στα περίπου 870 κιλών (περίπου 175 λιγότερα από την προηγούμενη έκδοση!). Κάτι που δημιουργεί μία εξαιρετική αναλογία κιλών/βάρους και προδιαθέτει για εξαιρετικές επιδόσεις. Για περισσότερες και πιο ακριβείς πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνουν στην Φρανκφούρτη τα αποκαλυπτήρια του νέου Swift Sport.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!