ΔΙΑΦΟΡΑ

Άμυαλος μπαμπάς βάζει το παιδί του μέσα στο Nurburgring!

Ένας χαζό-μπαμπάς (στην κυριολεξία όμως) έβαλε το παιδί του στην θέση οδήγησης μέσα στο διάσημο Ring όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Για μία ακόμη φορά η βλακεία είναι ανίκητη…

Κοιτάζεις την φωτογραφία με τον πατέρα και τον πιτσιρικά στο τιμόνι μέσα στο Ring και δεν ξέρεις τι να «πρωτοθαυμάσεις». Ιδίως αν αναλογιστείς ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι όπου και όπου, αλλά μέσα στην πίστα, με δεκάδες άλλα αυτοκίνητα να γυρίζουν μαζί με το Range Rover Sport του συγκεκριμένου ηλίθιου, και το ατύχημα να καραδοκεί ανά πάσα στιγμή.

Πρόκειται για μία εικόνα που για εμάς στην Ελλάδα είναι αρκετά συνηθισμένη. Και θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ως ένα βαθμό σε κάποιον κλειστό χώρο, απόλυτα ελεγχόμενο και με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Όμως να βλέπεις αυτό τον ανόητο μέσα στο Ring να κάνει γύρους με τον πιτσιρικά να κρατά το τιμόνι (έστω και απλά να το ακουμπά) είναι μία εικόνα που δύσκολα μπορεί να συλλάβει νους ανθρώπου.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εναντίον του πατέρα, με τους περισσότερους να καλούν τους υπεύθυνους της πίστας να του απαγορεύσουν την είσοδο ξανά στην πίστα. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι επειδή η πίστα υπόκειται στον ΚΟΚ των υπολοίπων δρόμων της Γερμανίας να πάρει όσα πρόστιμα του αντιστοιχούν για αυτή την πράξη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!