NEASMS

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dacia Duster!

Το νέο Duster θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό της έκθεσης της Φρανκφούρτης με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη του χρόνου. Στην Ελλάδα αρχές 2018.

Διατηρώντας και εκμοντερνίζοντας το πετυχημένο ντιζάιν του τωρινού μοντέλου, η νέα γενιά καλείται να συνεχίσει την πετυχημένη εμπορικά πορεία μίας από τις πιο ολοκληρωμένες value for money προτάσεις στην κατηγορία των κόμπακτ SUV. Σχεδιαστικά υπάρχει μια πιο δυναμική μάσκα με νέους προβολείς και LED ημέρας, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν μεταφερθεί πιο κοντά στις γωνίες με ένα πιο τετράγωνο σχήμα. Το off road στοιχείο έχει διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ έχουν προστεθεί ράγες στην οροφή.

Για αρχή η Dacia δεν έχει ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά (ούτε εικόνα του εσωτερικού), αλλά εκτιμάται πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF και θα έχει μηχανικά σύνολα από τον όμιλο Renault-Nissan. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει την έκδοση βενζίνης TCe στα 1.200 κ.εκ. με 125 άλογα (υπάρχει και η ατμοσφαιρική SCe 115), ενώ από πλευράς ντίζελ ο 1.5 dCi θα προσφέρεται στις εκδόσεις dCi 90 (2WD) και dCi 110 (2WD και 4WD), ενώ αργότερα αναμένεται και αυτόματη έκδοση με διπλόδισκο κιβώτιο. Για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο αγαπημένο σας caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!