NEA

Porsche 911 GT3 Touring, η ανάλαφρη εκδοχή της GT3

Η νέα Porsche θα παρουσιαστεί αύριο στην Φρανκφούρτη, και αν ισχύουν όσα λέγονται η τιμή της θα ξεκινά από τα ίδια επίπεδα και της κανονικής GT3, δηλαδή από 152.000 ευρώ στην Γερμανία.

Για όσους η κανονική GT3 είναι αρκετά σκληροπυρηνική, η Porsche ετοίμασε και θα δείξει στην έκθεση της Φρανκφούρτης την έκδοση Touring. Πρόκειται για μία ενδιάμεση λύση για εκείνους που θέλουν μεν την ιπποδύναμη και το χαρακτήρα της GT3 αλλά την θέλουν και πιο φιλική για καθημερινή χρήση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη έκδοση θα διατηρεί τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 4 λίτρων με τα 500 άλογα, με την τελική ταχύτητα να φθάνει στα 316 χλμ/ώρα (η κανονική GT3 βρίσκεται στα 318 χλμ/ώρα) και το 0-100 χλμ/ώρα να γίνεται σε 3,9 δευτερόλεπτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων αποκλειστικά.

Εξωτερικά οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στο πίσω μέρος όπου έχει αφαιρεθεί η μεγάλη “φτερούγα” και στην θέση της υπάρχει μία διακριτική αεροτομή, καθώς και το diffuser από την 911 R. Στο εσωτερικό συναντάμε έναν συνδυασμό από δέρμα και ύφασμα στα καθίσματα, ενώ προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχουν και πίσω καθίσματα. Στα εξτρά προβλέπονται τα κεραμικά φρένα και το Sport Chrono Pack.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!