NEA

Πως μεταφέρεται η θωρακισμένη λιμουζίνα του Trump;

O λόγος για το “Τέρας”, την θωρακισμένη Cadillac που πάντα κουβαλά μαζί του ο ηγέτης της χώρας για τις μετακινήσεις του στο εξωτερικό…

Αυτή είναι πάντως η πρώτη φορά που βλέπουμε πως γίνεται η μεταφορά. Πρόκειται για μία εικόνα από το Twitter των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ (όσο και οξύμωρο αν ακούγεται έχουν και Twitter) όπου βλέπουμε μία αρμάδα από αυτοκίνητα να βρίσκονται μέσα στα “σωθικά” ενός τεράστιου μεταγωγικού C17 Globemaster. Η εικόνα είναι από την περιοδεία του Τραμπ που γίνεται αυτής τις ημέρες στην Άπω Ανατολή. Και είναι άκρως αποκαλυπτική για μία διαδικασία που μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακριβή εικόνα για το πως γίνεται.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε εδώ ότι υπάρχουν τουλάχιστον 12 ίδια αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με τις ιδιότητες του “Beast” το οποίο βασίζεται σε ένα πλαίσιο φορτηγού. Μάλιστα η θωράκιση του είναι τόσο βαριά που με το ζόρι το συγκεκριμένο όχημα φθάνει τα 100 χλμ./ώρα ενώ καίει μέχρι και πάνω από 60 λίτρα ανά 100 χλμ.

Αυτό το διάστημα πάντως η Cadillac ετοιμάζει την νέα εκδοχή του προεδρικού αυτοκινήτου, με πιο σύγχρονη εμφάνιση και σαφώς πιο ελαφριά κατασκευή, χωρίς βεβαίως να χάνει σε τίποτα από τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που πρέπει να παρέχει στον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!