NEASMSΔΙΑΦΟΡΑ

Πωλείται το Subaru Legacy RS του Ari Vatanen

Το συγκεκριμένο αγωνιστικό θα δημοπρατηθεί στην Βρετανία, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει φάει την σκόνη από το ράλι Ακρόπολις του 1993.

Πρόκειται για ένα αγωνιστικό Subaru Legacy RS κατηγορίας Group A με το οποίο αγωνίστηκε ο Ari Vatanen το 1993 με δύο δεύτερες θέσεις στην Φινλανδία και στην Αυστραλία. Στο Ακρόπολις εκείνη την χρονιά ήταν μπροστάρης του αγώνα κόντρα στους Tommi Makinen, François Delecour, Carlos Sainz, Didier Auriol, Colin McRae και Juha Kankkunen (ο πρωταθλητής του 1993), αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει.

Στη συνέχεια το εν λόγω Impreza (με δίλιτρο boxer 290 ίππων και 6άρι σειριακό X-trac) πωλήθηκε από την Prodrive σε μία μάδα στην Ιταλία και το 1995 είχε αγωνιστεί με αυτό ο αείμνηστος και πολύ άτυχος στην ζωή Richard Burns. Αφού απέκτησε προδιαγραφές Safari το αγωνιστικό Legacy προστέθηκε στην Richard Burns Collection και μετά από μία σούπερ ορίτζιναλ αναπαλαίωση το συλλεκτικό Legacy είναι έτοιμο για να πωληθεί στις 23 Φεβρουαρίου για περίπου 160-190 χιλιάδες ευρώ (ακολουθεί βίντεο… με live σκασίματα!).

Πηγή φωτογραφίων: www.silverstoneauctions.com

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!