NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Το τερμάτισε ένας πωλητής στις ΗΠΑ με 1.582 αυτοκίνητα σε ένα χρόνο!

Ο Ali Reda είχε μεγάλη ρέντα το 2017 αφού σε μία αντιπροσωπεία της Chevrolet στο Michigan κατάφερε να πουλήσει 1.582 νέα αυτοκίνητα και 52 μεταχειρισμένα!

Μιλάμε για ένα εξωπραγματικό νούμερο αν σκεφτεί κανείς πως o Reda πουλούσε 130 αυτοκίνητα το μήνα ή αν θέλετε 4-5 την ημέρα. Και επειδή στις ΗΠΑ λατρεύουν κάτι τέτοια ρεκόρ πωλήσεων, ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες, ο 89χρονος πλέον Joe Girard ο οποίος το 1973 είχε καταφέρει να πουλήσει 1.425 αυτοκίνητα, αμφισβήτησε δημόσια το ρεκόρ του Reda.

Μάλιστα ο Reda είχε ως πρότυπο τον Girard που είχε γράψει το βιβλίο «How to sell Anything to Anybody» (πως μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε σε οποιονδήποτε) και στην αντιπροσωπεία που εργάζεται τα νούμερα επαληθεύτηκαν και σε πρώτη φάση φαίνονται πραγματικά. Ο Reda δηλώνει πως το μυστικό της επιτυχίας του δεν ήταν ότι επικοινωνούσε ως ένας καλός πωλητής, αλλά ως ένα καλός σύμβουλος απέναντι στους πελάτες του κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!