NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Σε δημοπρασία «ροκ» πανάκριβα αυτοκίνητα!

Πωλούνται οι Lamborghini των Paul McCartney και Rod Stewart, καθώς και η Ferrari του Nick Mason!

Στις 18 Μαρτίου στο Goodwood Members Meeting, στο Sussex της Μεγάλης Βρετανίας, θα δημοπρατηθούν τα πρώην αυτοκίνητα των Paul McCartney, Rod Stewart και Nick Mason. Η εταιρεία Bonham’s που διοργανώνει τη δημοπρασία υπολογίζει πως η Lamborghini 400 GT του McCartney θα πιάσει από 560 έως 700 χιλιάδες δολάρια, η Lamborghini Diablo του Rod Stewart από 170 έως 200.000 δολάρια και η Dino του Nick Mason από 520 έως 600 χιλιάδες δολάρια.

O McCartney είχε αγοράσει την 400 GT το Φεβρουάριο του 1968, την περίοδο δηλαδή που οι Beatles ασχολούνταν με την ταινία Yellow Submarine. H Lamborghini Diablo του Mr. Baby Jane Rod Stewart είναι μοντέλο του 1991 και ο τραγουδιστής την είχε κάνει δώρο στο εαυτό του τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του δίσκου του Vagabond Heart.

Το αυτοκίνητο του Beatle είναι μια Lamborghini 400 GT του 1967 και πρόκειται μια από τις 4 -από τις συνολικά 250 που είχαν κατασκευαστεί- που είχαν εισαχθεί στη Μεγάλη  Βρετανία. Ο V12 της των 4.000 κ.εκ. αποδίδει 320 ίππων που της εξασφαλίζουν μια τελική ταχύτητα σχεδόν 270 χλμ./ώρα. To 1974, Nick Mason, ο ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd, αποκτούσε μια Dino 246 GT Spider και μάλιστα μια από τις 21 που είχαν κατασκευαστεί με πιο φουσκωμένα φτερά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!