NEA

Σε μοιραίο ατύχημα ενεπλάκη αυτόνομο αυτοκίνητο της Uber [vid]

Ξεκάθαρες πληροφορίες για τον τρόπο που έγινε το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, εκτός από το ότι έγινε τα ξημερώματα σε σημείο του δρόμου που δεν είχε διάβαση πεζών…

Ένα αυτόνομο Volvo XC90 της Uber από αυτά που έχει σε λειτουργία η εταιρία ενεπλάκη σε θανατηφόρο δυστύχημα, με θύμα μία γυναίκα ποδηλάτισσα, στην πόλη Tempe της Αριζόνα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Αυτό που επίσης έγινε γνωστό ήταν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε οδηγός πίσω από το τιμόνι. Κάτι που σημαίνει ότι η γυναίκα βρέθηκε στην πορεία του αυτοκινήτου με τέτοιο τρόπο ώστε δεν πρόλαβαν ούτε ο οδηγός αλλά ούτε και τα συστήματα του αυτοκινήτου να αντιδράσουν.

Η Uber ανέβασε μία ανάρτηση στο Twitter εκφράζοντας την συμπαράστασή της στην οικογένεια του θύματος και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία της περιοχής για να ερευνήσει το ατύχημα. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα αυτόνομα αυτοκίνητά της από τις περιοχές του Tempe, San Fransisco, Pittsburg και Toronto όπου έκανε τις δοκιμές, μέχρι να βγει το πόρισμα της αστυνομίας. Αυτό δεν είναι το πρώτο ατύχημα αυτοκινήτου της Uber αλλά είναι το πρώτο θανατηφόρο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!