NEASMS

H νέα Toyota Corolla Sedan είναι και υβριδική

Όπως και η προηγούμενη έτσι και η νέα Corolla Sedan θα κατασκευάζεται στην Τουρκία και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Η νέα γκάμα της Corolla συμπληρώνεται από την τρίτη έκδοση αμαξώματος που πλαισιώνει το hatchback και το station και που παρουσιάστηκε στο Guangzhou της Κίνας. Σχεδιαστικά η νέα Corolla Sedan ξεχωρίζει από την εμφατική της μάσκα με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Στο εσωτερικό οι επιβάτες θα έχουν μεγαλύτερους χώρους χάρη και στο μεγαλύτερο μεταξόνιο των 2.700 χλστ., όταν το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,64 μέτρα.

Στο ταμπλό κυριαρχεί η touch-screen 8’’, ο πίνακας οργάνων με την οθόνη του trip computer 7’’ όταν ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει Head-Up Display 10,0’’ και όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας μαζί με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις έτσι και η Corolla Sedan βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA. Η βασική έκδοση θα έχει έναν ατμοσφαιρικό 1.600άρη βενζινοκινητήρα με 132 ίππους και για πρώτη φορά υβριδική έκδοση (στην Corolla Sedan). To hybrid σύστημα θα είναι αυτό με τον κινητήρα των 1.800 κ.εκ. με τους 122 ίππους που θα προσφέρει μέση κατανάλωση κατά WLTP στα 4,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπή CO2 στα 98 γρ./χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!