NEA

City Transformer, όνομα και πράμα! [vid]

H ισραηλινή startup εταιρία City Transformer σκέφτηκε μία έξυπνη λύση για να δώσει λύσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα…

Η διάθεση των πρώτων αυτοκινήτων θα ξεκινήσει το 2020 από το Τελ Αβίβ που είναι και η έδρα της Ισραηλινής startup και πέρα από ιδιώτες θα μπορούν να αποκτηθούν και για car sharing. Πρόκειται για ένα διθέσιο ηλεκτρικό μικρό αυτοκίνητο πόλης με την ιδιαιτερότητα πως οι δύο θέσεις είναι τοποθετημένες η μία πίσω από την άλλη.

Ο λόγος είναι εντελώς πρακτικός αφού σε χώρους στάθμευσης πιάνει χώρο όσο ένα σκούτερ με δυνατότητα μείωσης του πλάτους από τα 1,4 στο 1,0 μέτρο. Κάτι που πετυχαίνεται με αναδίπλωση των τροχών και της ανάρτησης με την καμπίνα να παραμένει ως έχει.

Το City Transformer εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 15 kW με την αυτονομία του να φτάνει τα 150 χιλιόμετρα και την μέγιστη ταχύτητα τα 90 χλμ./ώρα. Η αρχική τιμή πώλησης θα είναι στις 9.300 ευρώ, αλλά δίχως να περιλαμβάνεται η μπαταρία 14 kWh μιας και ο κάτοχος μπορεί να την αγοράσει ή να την νοικιάζει μέσω leasing.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!