NEA

Η Mercedes-AMG GT R Roadster θα παραχθεί σε 750 μονάδες

Πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση της GT R Coupe που έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα με τελική στα 317 χλμ./ώρα!

Πέρασαν περίπου τρία χρόνια ώστε η Mercedes-AMG να παρουσιάσει την ανοιχτή εκδοχή της AMG GT R Coupe. Εννοείται πως το σασί είναι το ίδιο και κάτω από το μακρύ καπό υπάρχει ο γνωστός V8 των 4,0 λίτρων που αποδίδει 585 ίππους και 700 Nm ροπής από τις 2.100 έως τις 5.500 σ.α.λ. Στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου διπλόδισκου κιβωτίου.

Φυσικά την διαφορά στην GT R Roadster την κάνει η μαλακή οροφή με τριπλή υφασμάτινη στρώση και σκελετό που αποτελείται από μαγνήσιο, αλουμίνιο και χάλυβα.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του γερμανικού roadster οι εικόνες μιλούν από μόνες τους με πιο «χτυπητά» σημεία την πίσω εκτεινόμενη αεροτομή, τις κίτρινες δαγκάνες στα φρένα, τους τροχούς 19 ή 21 ιντσών κ.α. όταν στο εσωτερικό κυριαρχεί AMG αέρας με ψηφιακό κοντέρ 12,3 ιντσών με μαύρο δέρμα Nappa.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!