NEA

Κάθε Porsche 911 που πωλείται είναι διαφορετική από την άλλη

Το εύρος εξατομίκευσης που προσφέρει πλέον η γερμανική εταιρία διαφοροποιεί την κάθε 911 που πωλείται. Έστω και σε μια μικρή λεπτομέρεια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό περιοδικό Autocar, o υπεύθυνος του εργοστασίου στο Zuffenhausen, Christan Friedl, υποστήριξε ότι η Porsche είναι ζήτημα αν φτιάχνει μόλις 2 (!) ίδια αυτοκίνητα μέσα σε κάθε χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι πωλήθηκαν 35.573 νέες 911, μια αύξηση 10% σε σχέση με το 2017, και πρακτικά καμία από αυτές δεν ήταν ίδια με την άλλη.

Το πρόγραμμα Exclusive Manufaktur της Porsche αναλαμβάνει να φτιάξει τα αυτοκίνητο με βάση τα γούστα του κάθε πελάτη. Μάλιστα σύντομα το πρόγραμμα εξατομίκευσης θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, με νέα στοιχεία για να διαφοροποιηθούν τόσο οι 911 όσο και το δίδυμο Βoxster και Cayman. To πρόγραμμα αφορά εξίσου και τα SUV της εταιρίας που φτιάχνονται σε διάφορα εργοστάσια, όπου η Porsche μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο του πελάτη. Όσο παράξενο και αν είναι…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!