NEA

Αλλαγή ρότας για το νέο Nissan Patrol

Αν έχετε μείνει με την εικόνα του παλιού σκληροτράχηλου Patrol ως το αντί-Land Cruiser, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε.

Καταρχήν, το Patrol εδώ και χρόνια δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη και κατά δεύτερον έχει αλλάξει κατεύθυνση ως ένα πιο πολυτελές και άνετο SUV. Και αυτό διότι απευθύνεται κυρίως στην ασιατική αγορά, σε αυτή της Αφρικής, της νοτιοαμερικανικής και φυσικά της Μέσης Ανατολής.

Εξού και η κάπως χοντροκομμένη σχεδίαση του αμαξώματος με μία νέα εκδοχή της κλασικής μάσκας της Nissan σχήματος V, που έχει ένα πιο πλατύ κομμάτι στο κάτω μέρος. Ο διάκοσμος δείχνει ιδιαίτερα πολυτελές χάρη στο πολύ προσεγμένο δερμάτινο σαλόνι αλλά και τις δύο οθόνες για το σύστημα Infotainment οι οποίες βρίσκονται τοποθετημένες η μία πάνω από την άλλη στην κεντρική κονσόλα.

Το στάνταρ τετρακίνητο Patrol θα έχει δύο κινητήρες με την βασική να κινείται από έναν V6 4.0 των 280 ίππων και 394 Nm ροπής, ενώ η ισχυρότερη V8 5.6 αποδίδει 405 άλογα και 560 Nm. Η τελευταία θα διαθέτει και την εξελιγμένη υδραυλική ανάρτηση (Hydraulic Body Motion Control System) της Nissan.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!