NEA

Λανθάνουσα ανανέωση για την Jaguar I-Pace

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές, με την απόδοση να παραμένει στους 400 ίππους, η μπαταρία στις 90 kWh και η αυτονομία έως τα θεωρητικά 470 χιλιόμετρα.

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια η I-Pace παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ένα από τα πρώτα που έδειξαν την δυναμική της ηλεκτροκίνησης. Παρουσιάστηκε το 2018 και υπήρξε ένα από τα πρώτα μοντέλα των παραδοσιακών κατασκευαστών που εναντιώθηκαν στην κυριαρχία της Tesla.

Για φέτος η εταιρία προχωρά σε μία μικρή αισθητική ανανέωση του αυτοκινήτου, χωρίς όμως κάποια επέμβαση στα μηχανικά μέρη και το ηλεκτρικό υπόβαθρο. Οι αλλαγές εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στην μάσκα, η οποία είναι πλέον τελείως κλειστή. Επίσης υπάρχει και νέο σήμα της εταιρίας σε μαύρες και ασημί αποχρώσεις.

Στο σαλόνι υπάρχουν αναβαθμίσεις στο σύστημα πολυμέσων Pivi Pro με νέες ψηφιακές παροχές και δυνατότητα over the air ενημερώσεων. Στην έκδοση 400 Sport έχει τοποθετηθεί ένα νέο μικρό σπόιλερ στο πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης ένα νέο σετ από τροχούς 22 ιντσών ενώ διατίθεται και μία νέα μεγάλη ηλιοροφή.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!