NEA

Αιγυπτιακοί κουλοχέρηδες στο Wazamba

Τα ιστορικά θέματα είναι δημοφιλή στους κουλοχέρηδες εδώ και πολλά χρόνια – οι προγραμματιστές κουλοχέρηδων τα χρησιμοποιούσαν συχνά πριν από την έλευση των online καζίνο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή στο Wazamba είναι το θέμα της Αιγύπτου – περισσότερα για αυτόν τον τύπο βίντεο κουλοχέρηδων στο Wazamba μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Χαρακτηριστικά του αιγυπτιακού θέματος

Οι εκπρόσωποι του αιγυπτιακού είδους βρίσκονται στην γκάμα όλων των μεγάλων παρόχων. Το θέμα αυτό είναι εκτεταμένο και δίνει στους προγραμματιστές την ευκαιρία να εφαρμόσουν στους κουλοχέρηδες οποιουσδήποτε μηχανισμούς, στυλιζάροντάς τους κάτω από ιστορικά μοτίβα. Όλοι οι κουλοχέρηδες για την Αίγυπτο στο Wazamba έχουν δύο χαρακτηριστικά.

Πρώτα απ’ όλα, ο σχεδιασμός και το σχέδιό τους είναι κορεσμένα με αναφορές στον αρχαίο πολιτισμό. Υπάρχουν τοπία της ερήμου, πυραμίδες, φαραώ, μυθικά πλάσματα και θεοί. Ακόμη και τα σύμβολα των καρτών είναι στυλιζαρισμένα με περίτεχνες και ιερογλυφικές γραμματοσειρές.

Η μουσική και η ηχητική συνοδεία αντιστοιχούν επίσης στο θέμα. Στο παρασκήνιο ακούγεται ανατολίτικη μελωδία. Κάθε ενέργεια που κάνει ο χρήστης συνοδεύεται από ένα θεματικό ηχητικό εφέ. Συχνά σε τέτοιου είδους κουλοχέρηδες στο Wazamba πραγματοποιούν ολόκληρες πλοκές, όταν μέσα στο παιχνίδι λέγεται για ένα συναρπαστικό γεγονός. Αυτό κάνει τη διαδικασία του στοιχήματος ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Περιγραφή του θέματος

Το αιγυπτιακό στυλ έχει χαρακτηριστικές διαφορές. Προκαλεί σαφείς συνειρμούς με διάφορα αντικείμενα, χαρακτήρες και γεγονότα. Παίρνουν κεντρική θέση στην πλοκή και τον σχεδιασμό. Το φόντο μπορεί να απεικονίζει ερήμους, οάσεις, αρχαίες πόλεις και πυραμίδες. Μεταξύ των συμβόλων περιλαμβάνονται φαραώ, μυθικά πλάσματα, τυχοδιώκτες, μούμιες, τάφοι κ.λπ.

Αυτό το είδος σπάνια επικαλύπτεται με άλλα είδη. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου συναφή θέματα, οπότε οι κουλοχέρηδες διατηρούνται στο ίδιο στυλ. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, το Cleocatra από τον πάροχο Wazamba της Pragmatic Play, όπου τα σύμβολα της γάτας είναι σχεδιασμένα σε αιγυπτιακό στυλ.

Είδη κουλοχέρηδων

Οι αιγυπτιακοί κουλοχέρηδες καταλαμβάνουν σημαντικό μερίδιο της συνολικής ποικιλίας του λογισμικού. Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιου είδους κουλοχέρηδες και μπορούν να χωριστούν σε τρεις ποικιλίες:

1. Κλασικοί. Απλές μηχανές με 3-5 τροχούς και μικρό αριθμό γραμμών. Οι τρόποι σχηματισμού συνδυασμών εδώ, κατά κανόνα, δεν ξεπερνούν τους 25. Οι σύνθετοι μηχανισμοί απουσιάζουν – οι πληρωμές πραγματοποιούνται για τη συλλογή πανομοιότυπων συμβόλων στις γραμμές. Από πρόσθετες λειτουργίες μπορεί να είναι οι δωρεάν περιστροφές, τα παιχνίδια μπόνους και οι γύροι ρίσκου. Τα γραφικά στα κλασικά μηχανήματα είναι απλοποιημένα. Όλα τα κινούμενα σχέδια είναι δισδιάστατα.

2. Μοντέρνοι. Χρησιμοποιούν καλύτερα γραφικά και εφέ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη λειτουργικότητα, τον αριθμό των κυλίνδρων, των σειρών και των γραμμών. Εδώ οι πάροχοι εφαρμόζουν οποιουσδήποτε μηχανισμούς και τους συνδυασμούς τους. Προσφέρουν ένα πιο ποικιλόμορφο gameplay σε σύγκριση με τα κλασικά παιχνίδια. Αλλά τέτοιες συσκευές μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κατακτηθούν.

3. Βιβλία. Ένα ολοκληρωμένο υποείδος με μοναδικό μηχανισμό δωρεάν περιστροφών. Πριν ξεκινήσουν, καθορίζεται ένα τυχαίο σύμβολο, το οποίο κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών επεκτείνεται σε ολόκληρο το τύμπανο. Φέρνει κέρδη ανεξάρτητα από τη θέση του. Για παράδειγμα, μπορεί να προκύψει κέρδος όταν εμφανίζεται στους τροχούς 1, 3 και 6.

Υπάρχουν επίσης κουλοχέρηδες με τζάκποτ, μηχανισμό Megaways, σύμβολα μπλοκ, κλιμακωτές περιστροφές κ.λπ.

Χαρακτηριστικά μπόνους

Οι περισσότεροι κουλοχέρηδες, ακόμη και οι κλασικοί, διαθέτουν λειτουργία μπόνους. Η ενεργοποίησή της γίνεται όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Κατά κανόνα, γι’ αυτό πρέπει να έχετε 3-4 scatter για μία περιστροφή. Τότε υπάρχει μετάβαση σε δωρεάν περιστροφές ή σε παιχνίδι μπόνους.

Σε αυτή τη λειτουργία, νέοι μηχανισμοί μπορούν να προστεθούν στους βασικούς μηχανισμούς, αυξάνοντας τις δυνατότητες πληρωμής. Επίσης, το gameplay μπορεί να αλλάξει. Μερικές φορές είναι δυνατόν να λάβετε το μέγιστο κέρδος που διατίθεται στον κουλοχέρη μόνο στη λειτουργία μπόνους. Πολλοί κουλοχέρηδες διαθέτουν δωρεάν περιστροφές, γύρους διπλασιασμού.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!