Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση ατυχήματος;

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος; Μπορεί οι περισσότεροι οδηγοί και ιδιοκτήτες οχημάτων να γνωρίζουν πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση ατυχήματος, ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες που θα μας βγάλουν από κακοτοπιές και καλό είναι να έχουν τα παρακάτω υπόψη. 

Σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει:

Εάν υπάρχει τραυματισμός, θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσετε ώστε να παρασχεθεί άμεσα η αναγκαία βοήθεια ειδοποιώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες. Θυμηθείτε ότι δεν μετακινούμε τον βαριά τραυματισμένο και δεν βγάζουμε το κράνος από τον επιβαίνοντα δικύκλου. Μένουμε στον τόπο του ατυχήματος μέχρι να επιληφθεί η Τροχαία. 
Θυμηθείτε επίσης να καταγράψετε τα στοιχεία ταυτότητας του τραυματία και το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διότι θα σας ζητηθούν από την ασφαλιστική σας εταιρία.

Γιατί δεν αφήνω το αμάξι μου ανασφάλιστο;

Με την Ασφάλιση Αυτοκινήτου φροντίζετε για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των συνεπειών ενός πιθανού τροχαίου ατυχήματος, αλλά και για την εκπλήρωση της νομικής υποχρέωσής σας να έχετε το όχημά σας ασφαλισμένο. Η Ασφάλιση Αυτοκινήτου αφορά στην ασφάλιση κάθε τύπου οχήματος. Οι καλύψεις της διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: την υποχρεωτική κάλυψη – την οποία όλα τα οχήματα πρέπει να διαθέτουν από τον νόμο – και τις προαιρετικές καλύψεις, που συμπληρώνουν την υποχρεωτική κάλυψη, σύμφωνα με την ΕΑΕΕ.

Αυτά τα διάβασες;

Exit mobile version