NEA

Πωλείται η Lamborghini Miura του Rod Stewart!

LAMBORGHINI-MIURA-ROD-STEWART-1

Όπως φαίνεται η Lamborghini Miura εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 ήταν πολύ δημοφιλής μεταξύ των καλλιτεχνών του πενταγράμμου.

Έτσι εκτός από το Σταμάτη Κόκοτα που είχε μια (του την είχε χαρίσει ο Ωνάσης) ιδιοκτήτης του πανέμορφου ιταλικού super car ήταν και ο Rod Stewart (αυτός μάλλον την είχε κάνει δώρο στον εαυτό του). O Stewart, ή αλλιώς Rod the Mod λόγω του τότε στυλ του, είχε ξεκινήσει την κατακόρυφη άνοδό του στα charts και απέκτησε τη Miura με τον αριθμό πλαισίου 4818 στις 31 Μαρτίου του 1972.

Μάλιστα είναι μια από τις μόλις 7 δεξιοτίμονες που έχουν κατασκευαστεί (ο συνολικός αριθμός των Miura είναι 765) και επειδή ο Rod ήθελε και τη βολή του η Lambo του είχε εξτρά σύστημα κλιματισμού. Και ραδιοκασετόφωνο της Philips με δυνατότητα εγγραφής, οπότε μπορεί να εμπνεύστηκε και κανένα τραγούδι οδηγώντας την… Ίσως το Do ya think I ‘ sexy, μιας και η Miura είναι πράγματι από τα πιο sexy υπερ-αυτοκινήτα που έχουν κατασκευστεί ποτέ.

Ο Mr. Baby Jane, που αποδεικνύεται διαχρονικός μιας και ακόμα και τώρα είναι ψηλά στα charts με το νέο του άλμπουμ, πούλησε το ιταλικό super car το 1985, πουλήθηκε εκ νέου το 2010, πήγε στο Χονγκ Κονγκ, μετείχε τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια της Lamborghini και τώρα θα βγει σε πλειστηριασμό στα μέσα του Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Goodwood Revival Meetings.

Σε αντίθεση με την Miura του Κόκοτα που βρίσκεται σε κακή κατάσταση αυτή του Rod Stewart είναι άψογα διατηρημένη –πρόσφατα επισκευάστηκαν πλήρως τα μηχανικά της μέρη υπό την επίβλεψη του εμβληματικού δοκιμαστή της Lamborghini Valentino Balboni (ναι, το όνομά του έχει πάρει η ειδική Gallardo)- και υπολογίζεται πως μπορεί να πιάσει μέχρι και 1.000.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!