NEA

Citroen, πράσινο φως για το Cactus!

Citroen-Cactus_Concept_to production 2014

Στις 2 Φεβρουαρίου του επόμενου χρόνου θα λανσαριστεί το C4 Cactus που θα συνδυάζει crossover χαρακτηριστικά με μικρούς σε χωρητικότητα αποδοτικούς κινητήρες.

Αν απορείτε για την ακρίβεια σχετικά με την ημερομηνία του λανσαρίσματος του C4 Cactus τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως αυτή συμπίπτει με τα 5 χρόνια μετά το λανσάρισμα της πολυτελούς σειράς DS και με τα 136 χρόνια μετά από την ημέρα γέννησης του ιδρυτή της εταιρίας Andre Citroen.

Το C-Cactus θα είναι ένα απλό, λειτουργικό και πρακτικό πεντάθυρο μοντέλο με crossover αέρα (κάτι σαν cross-hatch) το οποίο δεν θα βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 (των νέων C4 Picasso και Grand C4 Picasso) αλλά σε πιο δοκιμασμένες και οικονομικές λύσεις ώστε να είναι ελκυστική η τελική τιμή του προϊόντος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Έτσι, το C4 Cactus θα συμπλέει με το απέριττο στιλ του τελευταίου concept car που είδαμε στην Φρανκφούρτη, θα έχει πιο πρακτικό χαρακτήρα από το DS3 με μεγαλύτερους χώρους αλλά και μικρότερους αποδοτικότερους κινητήρες.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!