NEA

Επεκτείνεται η γκάμα των Smart

Smart-forfour_2015_160567657

Μπορεί στα άμεσα πλάνα της εταιρίας να μην τίθεται ζήτημα αναφορικά με την αναβίωση του roadster, υπάρχουν όμως εκδόσεις cabrio, ηλεκτρικές αλλά και Brabus, για όλα τα γούστα.

Μιλώντας μάλιστα για τις cabrio εκδόσεις, δεν αφορούν μόνο το νέο ForTwo αλλά και το ForFour, το οποίο θα κυκλοφορήσει μεν ανοικτό αλλά όχι τελείως. Για την ακρίβεια, θα διατηρήσει τις διαμήκεις μπάρες της οροφής, στις οποίες θα κυλά μία υφασμάτινη, ανασυρόμενη οροφή, στα πρότυπα του Fiat 500C. Ειδικά για το ForFour, γίνεται λόγος και για μία επιμηκυμένη εκδοχή του, με στόχο να κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ και της Κίνας. Κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, η πρόσφατη όμως κίνηση της εταιρίας να δεσμεύσει σαν όνομα το ForMore, μάλλον κάτι λέει.

Άλλη μία φήμη θέλει τη Smart να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ενός μικρού SUV, στη λογική των Renault Capture και Nissan Juke. Αυτό μάλιστα βγάζει και νόημα, με δεδομένη τη συνεργασία της εταιρίας με τη Renault, βάσει της οποίας αρκετά μέρη των νέων Smart προέρχονται από τους Γάλλους.Tο σίγουρο πάντως είναι ότι η εταιρία, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης των cabrio, EV και Brabus εκδόσεων του ForTwo, τις οποίες θα δούμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!