NEA

O Walter de Silva θέλει το δικό του …MX-5!

Seat-Tango_Concept_2001_1678768

O υπεύθυνος σχεδιασμού στον όμιλο Volkswagen θα ήθελε ένα roadster με τα σήματα της Seat που να μπορούσε να ανταγωνιστεί το Mazda MX-5.

Πριν από περίπου 13 χρόνια η Seat είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Tango (το concept της φωτογραφίας). Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν γύρω από την παραγωγή ενός roadster μοντέλου που τελικά δεν έφτασε ποτέ στην παραγωγή. Ίδια περίπου υπόθεση θυμίζει και το SUV της Seat που τελικά θα παραχθεί του χρόνου. Μάλλον κάτι αλλάζει στην Seat αφού κακά τα ψέματα, αλλά τα την τελευταία δεκαετία αποτελεί το πιο παραμελημένο σήμα του ομίλου.

Τώρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Top Gear ο αρχισχεδιαστής της Bentley, ο Luc Donckerwolke δήλωσε πως «…πιστεύουμε πως ένα διθέσιο σπορ ανοιχτό μοντέλο θα τονώσει την εικόνα της Seat και πως ταιριάζει στο προφίλ της εταιρίας». Από την μεριά του ο Walter de Silva υποστηρίζει σθεναρά την ίδια άποψη λέγοντας δημόσια  πως «το θέμα της παραγωγής ενός Seat Spider είναι πάντα ανοιχτό για εμάς στην εταιρία».

Αν τελικά δοθεί το πράσινο φως για την παραγωγή ενός τέτοιου Seat, τα νέα θα είναι ευχάριστα, όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για την ισπανική εταιρία αφού ο μοναδικός αντίπαλος θα είναι το Mazda MX-5. Οι ιθύνοντες της Seat ίσως και να έχουν μία ευκαιρία για να ξεφύγουν από την μετριότητα των τελευταίων ετών και να προκαλέσουν με το πρώτο τους roadster. Θα τα καταφέρουν;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!