ΑΓΩΝΕΣ

Όπλο ο Πήτερ Προδρόμου!

prodromou-monza11interview-a960

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Πήτερ Προδρόμου στην ομάδα της McLaren. Ο Κυπριακής καταγωγής τεχνικός που επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ιστορική βρετανική ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της διοίκησης της McLaren, αρχής γενομένης από τον αγωνιστικό της διευθυντή, Eric Boullier. «Έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ξοδέψαμε μεγάλο μέρος αυτής της σεζόν προσπαθώντας να αναδιοργανώσουμε το σχεδιαστικό μας τμήμα και η επιστροφή του έρχεται στο φινάλε αυτής της διαδικασίας. Ο Πήτερ έχει αναμφίβολα αποδείξει στο παρελθόν πως είναι από τους πλέον ικανούς και έξυπνους τεχνικούς στη Formula 1 και όλοι εδώ στη McLaren ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα της συνεισφοράς του. Θα μας βοηθήσει στα φιλόδοξα σχέδιά μας για το μέλλον», είπε ο Γάλλος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!