ΔΙΑΦΟΡΑ

1 εκ. για την υποβρύχια Lotus του James Bond

LOTUS_007

Στο σφυρί βγαίνει ένα από τα πιο κλασικά οχήματα που έχουν περάσει από τα χέρια του θρυλικού πράκτορα 007, η Lotus Esprit S1 της ταινίας “The spy who loved me”.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ταινίας η Lotus είχε κατασκευάσει έξι παρόμοια αυτοκίνητα, από τα οποία σήμερα σώζονται μόνο τα τρία. Το συγκεκριμένο, που προσφέρεται στην αγγελία, ήταν αυτό με τους αναδιπλούμενους τροχούς, που μετατρεπόταν σε υποβρύχιο. Και, φυσικά, δεν μπορεί να οδηγηθεί σε δημόσιους δρόμους. Αυτό το τελευταίο, βέβαια, δεν δείχνει να πτοεί τους ευκατάστατους φίλους των εν λόγω ταινιών.

Μετά από την πρόσφατη ανακατασκευή του, μπήκε με πωλητήριο σε μία boutique κλασικών αυτοκινήτων στη Νεβάδα των ΗΠΑ, με κόστος 1 εκ. δολάρια, κάτι παραπάνω δηλαδή από 785.000 ευρώ. Πλέον, μένει να αποδειχτεί αν θα βρεθεί κανείς να καταβάλει το αντίτιμο για να στολίσει το γκαράζ του. Πέρυσι πάντως που πουλήθηκε το δεύτερο από τα τρία οχήματα, δεν δυσκολεύτηκε να πιάσει τις 680.000 ευρώ!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!