NEA

Ανοιχτό Lexus LF-C2 για το L.A.

Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες το πρωτότυπο LF-C2 που προλογίζει ένα μελλοντικό κάμπριο με διάταξη «2+2»…

Lexus-LF-C2-Concept-Los Angeles (6)Με ένα τουλάχιστον εντυπωσιακό σε εμφάνιση πρωτότυπο, η Lexus αναζητά το νέο της τετραθέσιο κάμπριο που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος για την ανοιχτή «τεσσάρα» της BMW. Το LF-C2 θα αποτελέσει την βάση για το RC Convertible που θα μπει στην παραγωγή σε περίπου 2-3 χρόνια, και δεν είναι τυχαίο που το εσωτερικό παραπέμπει ευθέως στο RC Coupe με φουτουριστικές δόσεις διαφορετικότητας, όπως οι φουλ ψηφιακές οθόνες.

Το επιβλητικό αμάξωμα με μήκος 4,7 μέτρα, ξεχωρίζει από την χαρακτηριστική αιχμηρή άποψη της Lexus με την τεράστια εμπρός μάσκα, τα στενά φωτιστικά LED σώματα, τις τετραπλές απολήξεις κ.α. Κάτω από το καπό υπάρχει V8 5.0 βενζινοκινητήρας με ισχύ 467 PS και ροπή 526 Nm, ενώ στα πλάνα της εταιρίας περιλαμβάνεται και hot έκδοση που θα αντιμετωπίσει την ανοιχτή BMW M4. Μην ξεχνάτε, πως το «Αμέρικα» τέτοιου τύπου αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!