NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Lexus LY 680 φτάνει τους 2.700 ίππους

Μετά την επιτυχία του LY 650, η Lexus συνεχίζει να εντυπωσιάζει με αυτό το νέο γιοτ που αναμένεται να αφήσει το στίγμα του στα υπερπολυτελή σκάφη.

Η Lexus συμμετέχει ενεργά στον χώρο των πολυτελών σκαφών με την προσφορά του LY 680, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη σε σχέση με το προηγούμενο LY 650. Με μήκος πάνω από 20 μέτρα, επιφέρει αρκετές βελτιώσεις και παραμένει ελκυστικό λόγω του σχεδιασμού που δανείζεται γνωρίσματα από την αυτοκινητοβιομηχανία της Lexus.

Το LY 680 προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο και πολυτέλεια στους επιβάτες του. Με μια μεγαλύτερη γέφυρα και μια επιμήκη πλατφόρμα κολύμβησης, δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση στη θάλασσα. Το μπροστινό κατάστρωμα προσφέρει ένα τραπέζι για χαλάρωση, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια πλατφόρμα για βουτιές και πρόσβαση σε άλλα σκάφη.

Το σούπερ γιοτ διαθέτει εντυπωσιακή απόδοση, με δύο κινητήρες Volvo Penta IPS που μπορούν να παράγουν από 1.050 έως 1.350 ίππους έκαστος, συνολικά έως και 2.700 ίππους. Με αυτόν τον εντυπωσιακό συνδυασμό ισχύος, το LY 680 υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις και άνεση σε κάθε ταξίδι του.

Το εσωτερικό του LY 680 παρέχει έναν χώρο που αναδεικνύει την πολυτέλεια και την κομψότητα που συνδέονται με την εταιρία Lexus. Με καλά εξοπλισμένη κουζίνα, άνετα καθίσματα και πλούσιο χώρο διαβίωσης, το LY 680 προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία για τους επιβάτες του.

Με τρία δωμάτια και έως και έξι κρεβάτια, το LY 680 είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν παράδεισο άνεσης και πολυτέλειας στη θάλασσα.

Το LY 680 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ιαπωνία μέσω της Toyota Marine και επιλεγμένων αντιπροσώπων, με αναμενόμενες παραδόσεις να ξεκινούν την άνοιξη του 2026. Όσο για την τιμή, αναμένεται να υπερβεί τα 3 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας το LY 680 ένα από τα πιο επιθυμητά και πολυτελή γιοτ στην αγορά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!