ΑΓΩΝΕΣ

Στη Ferrari o Jean-Eric Vergne

F1 Grand Prix of Japan - Previews

O Jean-Eric Vergne, εντάσσεται στο δυναμικό της Scuderia Ferrari! Ο Γάλλος, πρώην οδηγός της Toro Rosso, θα έχει ρόλο δοκιμαστή με τα καθήκοντά του να αφορούν δουλειά στον προσομοιωτή. Παρελθόν αποτελεί για τους «κόκκινους» ο Pedro de la Rosa.

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του Esteban Gutierrez, έρχεται η συμφωνία με τον Vergne, με τους δύο προαναφερθέντες να πλαισιώνουν τους υπάρχοντες δοκιμαστές που παραμένουν -μέχρι νεωτέρας- στο Μαρανέλο: τους Marc Gene και Davide Rigon.

Μία τετράδα που θα εργάζεται εκτός πίστας, ώστε να έχουν εντός πίστας στα χέρια τους το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen. Άγνωστο είναι ποιος εξ αυτών, θα έχει προβάδισμα σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικατασταθεί κάποιος από το βασικό δίδυμο.

«Είναι μεγάλη τιμή η ένταξή μου στην οικογένεια της Ferrari και το γεγονός πως αποτελώ πλέον μέλος της σημαντικότερης ομάδας στην ιστορία της Formula 1. Στόχος όλων μας είναι να βοηθήσουμε τη Scuderia να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Έχοντας στο ενεργητικό μου δύο χρόνια δουλειάς στον προσομοιωτή με μία κορυφαία ομάδα (σ.σ. Red Bull Racing) και άλλα τρία σε ρόλο επίσημου οδηγού στην Toro Rosso, πιστεύω πως η εμπειρία μου μπορεί να συνεπικουρήσει τις προσπάθειες που γίνονται για να επιστρέψει η ομάδα στα νίκες. Ανυπομονώ να εκπληρώσω το όνειρο του να είμαι μέλος της ομάδας Formula 1 της Ferrari και να έχω τη στήριξη των tifosi σε κάθε μου βήμα», σχολίασε ο Vergne.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!