NEA

To ένα και μοναδικό Nissan Juke Nismo RSnow [vid]

Με στόχο να λάβει μέρος σε μία εκδήλωση drift-snow στην Λαπωνία, η Nissan αφαίρεσε τους κλασικούς τροχούς από ένα Juke Nismo και τοποθέτησε σετ από ερπύστριες!

Nissan Juke Nismo RSnow (7)Τουλάχιστον εντυπωσιακό δείχνει το ερπυστριοφόρο Juke Nismo RSnow με τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους. Βασίζεται στην γνωστή έκδοση DIG-T με τον τούρμπο τετρακύλινδρο 1.600άρη που αποδίδει 218 άλογα, ενώ η ισχύς περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω του κιβωτίου Xtronic (τύπου CVT). Το σετ με τις ερπύστριες είναι το Dominator Track System και έχει εξελιχθεί από την American Track Truck, ενώ η τελική που μπορεί να αναπτύξει το one-off Nismo RSnow είναι στα 100 km/h. Υπεραρκετή αν σκεφτεί κανείς το περιβάλλον που κινείται το εν λόγω Juke. Πάντως, το Ford F-150 RaptorTrax του Ken Block εξακολουθεί να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!