NEA

Έρχεται ανανέωση για το Nissan Qashqai [video]

Ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο ολοκληρωμένα SUV της αγοράς ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα στην facelift του εκδοχή. Το περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι.

Η Nissan μας έχει ήδη δώσει ένα σχετικό teaser και τώρα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται το επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με μια νέα, φαρδιά μάσκα και τους ελαφρώς διαφορετικούς προβολείς.

Τα στοιχεία μπορεί να είναι ελάχιστα αλλά αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι ένα διακριτικό facelift με νέα στοιχεία που θα επικεντρώνονται στα σημεία, σε νέα χρώματα αμαξώματος, νέας σχεδίασης τροχούς, πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού με νέες οθόνες κ.α.

Στα μηχανικά μέρη δεν αναμένονται αλλαγές με το Qashqai να συνεχίσει να προσφέρεται με ήπια υβριδικά σύνολα στα 1.300 κ.εκ. με ισχύ 140 ή 158 ίππους (με αυτόματο κιβώτιο X-Tronic και τετρακίνηση) και την φουλ ηλεκτροϋβριδική έκδοση 1.5 e-Power με τους 190 ίππους.

Πάντως, για του χρόνου υπάρχουν πλάνα για μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση που θα λανσαριστεί από το νέο έτος και που θα βασίζεται σε μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!