NEA

Κάντε δώρο μια Lancia Delta HF Integrale!

Lancia Delta HF Integrale (2)

Αν έχετε περίπου 131.000 με 165.000 δολάρια, τότε ίσως και να μπορείτε να αποκτήσετε την Integrale που βλέπετε!

Σε αυτό το εύρος η RM Auction εκτιμά πως θα κυμανθεί η τιμή πώλησης της Lancia Delta HF Integrale Evoluizione 1 Martini 6, όπως είναι η πλήρης ονομασία του μοντέλου που βλέπετε στην οθόνη σας. Πρόκειται για ένα από τα 310 συνολικά edition Martini 6 που παρήγαγε η Lancia για να γιορτάσει τον 6ο της τίτλο στο WRC το 1992. Το ιταλικό υπερόπλο έχει κάτω από το καπό του τον γνωστό 2-λιτρο 4-κύλινδρο turbo με τα 210 PS που περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου με 5 σχέσεις.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει serial number Νο 184 και είχε παραδοθεί στον πελάτη του, στην βόρεια Ιταλία, τον Δεκέμβριο του 1992. Ο οποίος ισχυρίζεται πως το κάθε τι ανταλλακτικό και εξάρτημα είναι αυθεντικό για την Integrale του με τα 28.800 km στο κοντέρ της. Η δημοπράτηση θα γίνει 3 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, έχετε ακόμη χρόνο :-).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!