NEA

Ξανά πωλητήριο στο Honda NSX του Ayrton Senna

Ένα από τα πιο ιστορικά αυτοκίνητα, το Honda NSX του 1991, προσφέρεται προς πώληση, φέροντας μαζί του την αύρα και τον θρύλο του μεγάλου Ayrton Senna.

Η σχέση του Senna με το NSX είναι θρυλική. Έχοντας διαδραματίσει καίριο ρόλο στην εξέλιξη του, παρέχοντας ανεκτίμητες συμβουλές κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του, το NSX αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αυτό το συγκεκριμένο NSX έχει διατηρήσει μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της αυτοκίνησης, καθώς χρησιμοποιήθηκε προσωπικά από τον Senna στην πίστα της Πορτογαλίας.

Η αγγελία για την πώληση του αυτοκινήτου φιλοξενείται στο AutoTrader του Ηνωμένου Βασιλείου από τον σημερινό ιδιοκτήτη του, Robert McFagan, με μια τιμή που ανέρχεται στις 500.000 λίρες Αγγλίας.

Αν και η τιμή μπορεί να φανεί υψηλή, αντιπροσωπεύει ένα μικρό κόστος για ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας του αυτοκινήτου, που συνδέεται με έναν από τους μεγαλύτερους οδηγούς αγώνων που γνώρισε ποτέ η Formula 1.

Το NSX έχει διανύσει μόλις 39.100 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με ένα εντυπωσιακό κόκκινο εξωτερικό και κομψό μαύρο εσωτερικό.

Προγραμματισμένο να εκτεθεί στην έκθεση Senna στο Silverstone αργότερα φέτος, ο πωλητής προτιμά να παραδώσει το αυτοκίνητο μετά το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να κατακτήσετε ένα κομμάτι της αγωνιστικής ιστορίας, ένα αυθεντικό έργο τέχνης που συνδέεται με έναν από τους θρύλους του αθλήματος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!