NEA

Ποια εταιρία ελαστικών έκανε ζαβολιές;

nokia tyres cheat (2)

Μία από τις πιο γνωστές εταιρίες στον χώρο των ελαστικών έδινε ανώτερης ποιότητα προϊόντα για αξιολόγηση σε δημοσιογράφους και συγκριτικά τεστ!

NΜετά από διαρροή εσωτερικών email της Nokian Tires, ξεσκεπάστηκε μία μεγάλη ζαβολιά της εταιρίας, η οποία όταν της ζητούσαν λάστιχα για ειδικές εκδηλώσεις, αξιολογήσεις, δοκιμές και συγκριτικά τεστ από περιοδικά, sites κ.α., έδινε διαφορετικά και καλύτερα λάστιχα από αυτά του εμπορίου! Φυσικά, για να έχει μία καλή βαθμολογία απέναντι σε άλλα σήματα, όπως η Continental, η Pirelli, η Michelin κ.α.

nokia tyres cheat (3)Το σκάνδαλο που ξεκινά από το 2005 έχει πάρει μεγάλη έκταση αναγκάζοντας την Nokian Tires να προβεί σε μία επίσημη δήλωση που παραδέχεται πως: «Σε προηγούμενα χρόνια, όταν οι οργανισμοί αξιολόγησης και οι κατασκευαστές μας ζητούσαν να τους στείλουμε λάστιχα για τεστ ήταν διαφορετικά. Για αυτό ζητάμε συγνώμη για το λάθος που κάναμε στο παρελθόν».

Μετά το περιβόητο σκάνδαλο dieselgate, όπως φαίνεται δεν «κλέβουν» μόνο οι Γερμανοί, αλλά και οι Φινλανδοί. Και μετά σου λέει φταίει ο Νότος, που και καλοί πελάτες είμαστε στα τόσα χρόνια…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!