NEA

Continental: Κορυφαίες διακρίσεις σε ευρωπαϊκά test ελαστικών

Τα ελαστικά της Continental έχουν κατακτήσει την κορυφή στα ευρωπαϊκά ανεξάρτητα τεστ ελαστικών.

Μεγάλοι σύλλογοι αυτοκινήτων, όπως οι γερμανικοί ADAC και ACE, μαζί με περιοδικά όπως το “AutoBild”, “AutoBild Reisemobil”, “Autozeitung”, “auto motor und sport” και “sportauto”, έχουν τοποθετήσει τα ελαστικά της Continental στην αιχμή των αξιολογήσεών τους.

Τα θερινά ελαστικά PremiumContact 7 αναδείχθηκαν ως κορυφαία σε ανεξάρτητες δοκιμές αυτοκινήτων σε πολλές χώρες, με τον επιπρόσθετο τίτλο “Υποδειγματικού”. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφάλειας και οι εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση αυτής της θέσης.

Επίσης, το υψηλής τεχνολογίας ελαστικό SportContact 7 κατατάχθηκε στην κορυφή των αξιολογήσεων, με το περιοδικό “AutoBild sportscars” να του απονέμει τον τίτλο “Υποδειγματικού”. Το ελαστικό απέσπασε θετικά σχόλια για τη δυναμική οδική συμπεριφορά του σε διάφορες συνθήκες, ενώ οι επιδόσεις του στο φρενάρισμα ήταν εντυπωσιακές.

Ακόμα, το AllSeasonContact 2 αναδείχθηκε ως ένα εξαιρετικό προϊόν σε δοκιμές στην Αγγλία, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα ελαστικό που ξεχωρίζει στον χειρισμό, την πρόσφυση και την αντίσταση κύλισης.

Η συνεχής ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ελαστικών από τη Continental επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην ασφάλεια και την επίτευξη υψηλών επιδόσεων σε κάθε κατηγορία αυτοκινήτου.

Τα ελαστικά Continental είναι διαθέσιμα πανελλαδικά, σε πληθώρα διαστάσεων, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Continental.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!