NEA

Ανανέωση μέσω… Πεκίνου για το Lexus IS [vid]

2017 Lexus IS facelift (1)

Ένα από τα δημοφιλέστερα σεντάν της αμερικανικής αγοράς περνά από μια διακριτική ανανέωση, δίχως σοβαρές αλλαγές στα μηχανικά μέρη…

Το Lexus IS είναι ένα αξιόλογο όσο και σπάνιο μοντέλο στα μέρη μας. Αυτό δεν ισχύει όμως για άλλες αγορές, όπως των ΗΠΑ και της Κίνας, και δεν είναι τυχαίο που το facelift IS κάνει την πρεμιέρα του στο Πεκίνο. Οι Ιάπωνες δικαιολογούν τις μικρής έκτασης αλλαγές στο γεγονός πως το σχήμα του αμαξώματος είναι τόσο μοντέρνο και κομψό που δεν επιδέχεται περαιτέρω βελτιώσεις. Έτσι, υπάρχει μία επανασχεδιασμένη μάσκα που συνεχίζει να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο εμπρός μέρος, ελαφρώς διαφορετικοί προφυλακτήρες και προβολείς.

Στην Ευρώπη το φρεσκαρισμένο Lexus IS θα λανσαριστεί από τις αρχές 2017 για να αντιμετωπίσει τα επίσης πισωκίνητα BMW 3 και Mercedes C-Class, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν και νέες μεγαλύτερες touch-screen έως 10,3’’ με νέο σύστημα πολυμέσων και διασύνδεσης και τον φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το βασικό IS 200t κινείται από ένα δίλιτρο turbo των 244 ίππων ενώ υπάρχει και το υβριδικό IS 300h που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα και συνδυασμένη ισχύ στα 220 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!