NEA

Διαρροή για τη νέα Porsche Panamera

PORSCHE-PANAMERA-NEW-2017-LEAKED (1)

Αν και η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματισθεί για τις 28 Ιουνίου, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Panamera…

Μέχρι να δούμε τις επίσημες φωτογραφίες, εδώ βλέπετε την Turbo έκδοση. Όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης, οι βασικές γραμμές του αμαξώματος έχουν διατηρηθεί, αλλά πλέον είναι σαφώς πιο αρμονικές και κομψές σε σχέση με αυτές του μοντέλου της πρώτης γενιάς. Όσο για τον πίνακα οργάνων με τα 5 παραδοσιακά στρογγυλά όργανα μόνο το κεντρικό, που είναι το στροφόμετρο, θα είναι αναλογικό και όλα τα υπόλοιπα ψηφιακά.

To πίσω μέρος της νέας Panamera με τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα μας παραπέμπει στα πρόσφατα μοντέλα της μάρκας, ενώ η φωτογραφία του κινητήρα απεικονίζει το νέο V8 των 4.000 κυβικών με τα διπλά turbo, ενώ το εσωτερικό είναι και πάλι υπερπολυτελές και από ότι φαίνεται θα έχει δοθεί ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στις δυνατότητες διασύνδεσης, ανεξάρτητα από τη θέση που θα κάθεται κανείς. Περισσότερα, σύντομα στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!