ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

29 νέα Opel μέχρι τα τέλη της δεκαετίας

Opel x

Η Opel αποκαλύπτει τα επεκτατικά της πλάνα, αρχής γενομένης από το 2017, όπου σκοπεύει να παρουσιάσει ούτε ένα ούτε δύο αλλά επτά νέα μοντέλα!

Ο στόχος, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η πλήρης ανανέωση της γκάμας της γερμανικής εταιρίας μέχρι τα τέλη της δεκαετίας, καθώς επίσης και η είσοδός της σε νέες κατηγορίες που κερδίζουν εμπορικά έδαφος. Η αρχή θα γίνει του χρόνου με τον Karl Thomas Neumann, διευθύνοντα σύμβουλο της Opel να δηλώνει ότι «με αυτά τα επτά μοντέλα για το 2017, η Opel θα μετασχηματιστεί σε μία τελείως διαφορετική μάρκα, μέσα σε μόλις 12 μήνες».

Το Ampera-e αναμένεται να είναι το πρώτο που θα κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά, έχοντας ήδη παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Προσφέροντας «επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου με άνεση πεντάθυρου σε ένα compact αμάξωμα» το αδερφάκι του Chevrolet Volt θα εφοδιάζεται με εναν ηλεκτροκινητήρα και θα έχει αυτονομία 500 χιλιομέτρων.

Αργότερα θα ακολουθήσουν δύο crossover στη super mini και μικρομεσαία κατηγορία, τα Mokka X και Crossland X. Η αλλαγή συνεχίζεται με το νέο Insignia, που θα φέρει σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Monza και θα διατίθεται σε τρία αμαξώματα, ένα πεντάθυρο sedan, ένα station wagon και ένα country tourer με τετρακίνηση. Προς τα τέλη του χρόνου θα έρθει και το Vivaro, που υπόσχεται «ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης επιβατών και ευελιξίας».

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!