ΑΓΩΝΕΣ

Τι δήλωσε ο Hamilton μετά την αποχώρηση του Rosberg;

lewis_hamilton

«Το μόνο που ζητάω είναι ίση μεταχείριση με το νέο μου teammate» δήλωσε ο Βρετανός μετά την ξαφνική αποχώρηση του πρωταθλητή Nico Rosberg…

hamiltonΗ αιφνίδια απόφαση του Rosberg έπιασε στον… ύπνο και τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι αναζητούν τώρα τον αντικαταστάτη του. Ο Hamilton ξεκαθάρισε ότι δεν θα εμπλακεί σ’ αυτή την ιστορία, λέγοντας ότι «…δεν έχει σημασία ποιόν θα επιλέξουν, εγώ είμαι εδώ να τρέξω μαζί του. Τώρα θα πρέπει να εστιάσουμε στην επόμενη χρονιά για μία καλύτερη σεζόν».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, είπε για τον επερχόμενο οδηγό της ομάδας πως «…χρειαζόμαστε κάποιον με ικανότητες και την δυνατότητα να εκπροσωπεί την ομάδα στον μέγιστο βαθμό, να δείχνει συνέπεια και καλή διάθεση για συνεργασία, έτσι ώστε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών, το οποίο είναι κατ’ αρχήν ο κύριος στόχος της εταιρίας».

2016 Hungarian Grand Prix, SundayΣε ερώτηση αν προτιμά έναν teammate που να τον «πιέζει», o Hamilton είπε ότι ποτέ δεν χρειαζόταν έναν οδηγό για να τον ζορίζει, «…όσο καλύτερος ο οδηγός, το καλύτερο είναι για μένα όταν περνάω την γραμμή του τερματισμού εμπρός από όλους». Επίσης διευκρίνισε πως δεν θα προσπαθήσει να επηρεάσει την απόφαση της ομάδας για την επιλογή του νέου οδηγού (όπως είπε το συνηθίζουν άλλοι οδηγοί όπως οι Vettel και Alonso), ενώ σε ότι αφορά τα ονόματα που ακούγονται για τον Daniel Ricciardo και τον Max Verstappen, είπε ότι και οι δύο έχουν καλά στοιχεία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!