ΔΙΑΦΟΡΑ

Μία απίστευτη καταδίωξη στη Ρωσία [vid]

Θα μπορούσε να είναι μία χολιγουντιανή παραγωγή, αλλά η καταδίωξη που έγινε στην Μόσχα είναι κάτι παραπάνω από αληθινή!

russia-aeroport-4Πρόκειται για μία πραγματική καταδίωξη στην Μόσχα, όταν ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε για έλεγχο από την αστυνομία. Στο κυνηγητό που ακολούθησε ο οδηγός παγιδεύτηκε σε μία από τις πλευρικές εισόδους του αεροδρομίου και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα τελειώσουν εκεί τα πράγματα, αυτός ήταν αποφασισμένος να μην παραδοθεί.

russia-aeroporto-1Και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να μπει μέσα στον χώρο του αεροδρομίου για μία ξέφρενη πορεία μέσα στους διαδρόμους και τις αίθουσες του terminal, με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν με τα πόδια -και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα- και τους έκπληκτους ταξιδιώτες να τρέχουν να κρυφτούν φοβούμενοι τρομοκρατική ενέργεια!

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και αφού μπόρεσε να σπάσει μία ακόμα τζαμαρία και να βγει έξω, ο απίστευτος αυτός οδηγός έπεσε στα χέρια των δεκάδων αστυνομικών που τον είχαν πάρει στο κυνήγι. Και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν τίγκα στα ναρκωτικά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!