NEA

Το τερμάτισε και την πάτησε επειδή το ανέβασε στο YouTube [video]

Αν συνηθίζετε να οδηγείτε με επικίνδυνα και με υπερβολική ταχύτητα και να ποστάρετε τα κατορθώματα σας στα social media, δείτε πως την πάτησε ένας παλαβός μοτοσικλετιστής.

Οι αρχές του Κολοράντο βρίσκονται στα ίχνη ενός μοτοσικλετιστή που έγινε πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους.

Ο τολμηρός αναβάτης, που αναγνωρίστηκε ως Rendon Dietzmann, ένας 32χρονος από το Τέξας, τα ήθελε και τα έπαθε όταν δημοσιοποίησε στα social media ότι διέσχισε μέσα σε 20 λεπτά μία διαδρομή 110 χλμ. από το Κολοράντο Σπρινγκς στο Ντένβερ σε 20 λεπτά με ταχύτητες έως 278 χλμ./ώρα!

Σε μια απερίσκεπτη επίδειξη ταχύτητας και θράσους, ο Dietzmann κατέγραψε την αδρεναλίνη που τον κυρίεψε στην Interstate 25, φτάνοντας με τη μοτοσικλέτα του τα 278 χλμ./ώρα. Με ελιγμούς που αψηφούσαν τη λογική, άλλαζε λωρίδες και περνούσε ανάμεσα από άλλα οχήματα απειλώντας τη δημόσια ασφάλεια.

Με την ονομασία “Gixxer Brah” στο κανάλι του στο YouTube, ο Dietzmann ανέβασε το κατόρθωμά του. Ωστόσο, η ψηφιακή του δόξα γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Παρά το κατέβασμα του ενοχοποιητικού βίντεο με τίτλο “Από το Κολοράντο Σπρινγκς στο Ντένβερ μέσα σε 20 λεπτά”, το βίντεο είχε ήδη κυκλοφορήσει σε άλλα sites και έπεσε στην υπόληψη των αρχών του Κολοράντο.

Οι οποίες έβγαλαν ένταλμα σύλληψης με πολλές κατηγορίες, περιλαμβάνοντας αδικήματα όπως απειλή, συμμετοχή σε διαγωνισμό ταχύτητας, απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο και διάφορες τροχαίες παραβάσεις. Προφανώς, η καμπάνα που θα πέσει στον Dietzmann θα είναι πολύ βαριά, ώστε να λειτουργήσει ως παραδειγματισμός. Καλά να πάθει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!