ΑΓΩΝΕΣ

O Ross Brawn θα έχει σημαντικό ρόλο στην F1!

brawn

Mετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Bernie Ecclestone από την Formula 1, τα νέα αφεντικά, η εταιρία Liberty Media ανακοίνωσαν τον διορισμό του Ross Brawn ως Managing Director της νέας εποχής που ανοίγεται για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

O γνωστός από την συμμετοχή του είτε ως τεχνικός διευθυντής είτε ως μάνατζερ δικών του ομάδων Ross Brawn θα αναλάβει αυτή την θέση σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1 Chase Carey. Αντίστοιχη θέση δόθηκε και στον Sean Bratches σε ότι αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι της νέας διαχείρισης του σπορ.

Ο Brawn ήταν σύμβουλος της Liberty Media καθ’ όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Ecclestone και τώρα πια έχει ρόλο κλειδί στην νέα εποχή της Formula 1. O ίδιος δήλωσε ότι είναι φανταστικό που επιστρέφει στον κόσμο της Formula 1 και ότι ανυπομονεί να εργαστεί μαζί με τους υπόλοιπους για την εξέλιξη του σπορ.

Από την πλευρά του o Carey δήλωσε ικανοποιημένος για την επιστροφή του Ross Brawn σημειώνοντας ότι: «Στα 40 χρόνια της παρουσίας του έχει δώσει το μαγικό του άγγιγμα σε κάθε ομάδα με την οποία δούλεψε, έχει ατελείωτες τεχνικές γνώσεις, εμπειρία και καλές σχέσεις, και ήδη έχουμε σημαντικά οφέλη από τις συμβουλές και την εμπειρία του».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!