NEA

Αν αγοράσεις μία BMW M4 τι δώρο θα πάρεις;

Στην πίστα Magny Cours στην Γαλλία η BMW αποφάσισε να γιορτάσει την παραγωγή μιας special έκδοσης της Μ4 προσφέροντας ως δώρο μια μοτοσικλέτα 1000 RR) και ένα ρολόι BRM!

Η σπέσιαλ έκδοση M4 Μagny Cours βασίζεται στην έκδοση Competition της Μ4 και ξεχωρίζει από τον εντυπωσιακό χρωματικό M-Division συνδυασμό με μία κάρμπον πτέρυγα. Το ενδιαφέρον εδώ είναι πως η σπέσιαλ BMW πάει πακέτο με μία ελαφρά ανανεωμένη έκδοση της 1000 RR (με το νέο βελτιωμένο ABS Pro και στάνταρ το traction control) των 199 ίππων και το ρολογάκι της γαλλικής BRM. Κάπως έτσι δικαιολογούνται και τα 180.000 ευρώ (προ φόρων) που ζητά η BMW…

Κατά τα υπόλοιπα η εορταστική Μ4 Magny Cours διαθέτει όλο το Competition Package (με το Adaptive M Suspension, νέα ελατήρια, διαφορετικά αμορτισέρ και αντιστρεπτικές, Active M Differential, DSC με νέο λογισμικό κ.α.), ενώ στο πακέτο υπάρχουν επίσης πανέμορφες ζάντες 20 ιντσών, ενώ ο κινητήρας είναι ο ίδιος και της κανονικής Competition με 450 άλογα. Με το optional αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων, η συγκεκριμένη Μ4 είναι ικανή να φθάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4 δευτερόλεπτα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!