NEA

Εκπαίδευση για οδηγούς θωρακισμένων αυτοκινήτων

Η BMW αναλαμβάνει την εκπαίδευση των οδηγών θωρακισμένων οχημάτων μέσω του Training Camp της, προσφέροντας σημαντική υποστήριξη σε αυτούς που θα αναλάβουν την οδήγηση αυτών των ειδικών οχημάτων.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης επικεντρώνεται στην εκμάθηση ελιγμών αποφυγής και στην τακτική οδήγηση, εξοπλίζοντας τους οδηγούς με τις απαραίτητες δεξιότητες για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις της BMW στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ένα πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο για αυτόν τον σκοπό.

Οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν μια ποικιλία προκλήσεων, από προσομοιώσεις επιθέσεων και ατυχημάτων έως την εκμάθηση ελιγμών ακριβείας και τη διαχείριση διαφυγής από επικίνδυνα σημεία.

Με έμφαση στην προνοητική οδήγηση και τη διατήρηση της ψυχραιμίας, οι οδηγοί αποκτούν τις απαραίτητες ικανότητες για να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης την οδήγηση σε εκτός δρόμου περιβάλλοντα, με τη χρήση θωρακισμένων οχημάτων BMW X5 Protection VR6, ενισχύοντας την ικανότητα τους να περιηγούνται σε ακατάλληλα εδάφη και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των επιβατών.

Αυτή η προσέγγιση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της BMW στην εκπαίδευση των οδηγών θωρακισμένων οχημάτων και τη σημασία της ασφάλειας και της προστασίας στον δρόμο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!